Photoshop'da kolay bir effect.[Kndi AnLaTmm]
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Photoshop'da kolay bir effect.[Kndi AnLaTmm]
Tamamaen kendi şaheserimdir
Kendim yaptım zati::::::
Uygar 'a teşekkür onun küçük resim taktiğini uyguladım.
1-) ilk önce üzerinde çalışmak istediğiniz bir resim seçin ben örnek olarak alttaki resmi seçtim.
2-) Resmi açtıktan sonra Horizontal Type Tool (T) seçerek set foreground coloru # 212121 rengi yapın ve alt resimdeki gibi bir yazı yazın.
3-) Move Tool (V) tuşuna basarak yazınızı sürükleyerek resim üzerinde hizalayın, sora sag alt köşedeki Layer menüsündeki Add a layer style-button (f) tuşuna basarak açılan ekrandan Drop Shadow şıkkını seçin.yeni açılan pencereden Bevel and Emboss: şıkkını okeyleyerek aşagıdaki resimdeki ayarları uygulayın.
4-) Bevel and Emboss şıkkının alt seçenegi olan Contour: şıkkını seçerek alt resimdeki ayarları uyguladıktan sonra yazınız alt resimdeki şekli alacaktır.
5-) şimdi yine sag alt köşede bulunan layer menüsünde (T) yazan İndicates text layer yazan layer üzerine CTRL ye basılı tutarak bir kez tıklıyoruz. NOT:resim üzerindeki yazınız selec(seçili) durumuna gelmiş olmalı sonra yukarıdaki SELEC menüsünden Select > Modify > Expand şıkkını seçip açılan penceredeki expand By: degerini 2 yapıp ok basıyoruz. sonra tekrar sag alt köşedeki channel menüsünü açarak Save selection as channel butonuna basıyoruz ve yukarıdaki selec menüsünden deselec şıkkını seçerek yazınızın seçiminden çıkıyoruz.
6-) şimdi tekrar sag alt köşedeki channel menüsündeki Create a new channel butonuna basarak yukarıda bulunan Filter menüsünden Filter > Texture > Stained Glass şıkkını seçiyoruz açılan pencerede aşagıdaki resimdeki ayarları yapıyoruz ve ok tuşuna basıyoruz.
7-) sag alt köşede bulunan channels menüsüne gelerek, CTRL tuşuna basılı tutarak Alpha 2 sonra tekrar Shift+Ctrl+Alt tuşlarına basılı tutarak Alpha 1. channelse tıklıyoruz. Aynı yerde bulunan Layers menüsünü açarak Create a New Layer butonuna tıklıyoruz. sol yanda bulunan Paintbucket Tool
seçerek rengi değiştirmeden yazımız üzerindeki seçili alanı tıklıyarak
boyuyoruz ve sag alt köşede layers menüsünden aşağıdaki resimdeki gibi
ayarları düzenliyoruz.
8-) Selec menüsünden selec deselec diyerek seçimden çıkıyoruz. sag alt köşedeki layers menüsünden Add a layer style (f) basarak açılan menüden Outer Glow seçiyor ve alt resimdeki ayarları yapıyoruz.
9-) Inner Glow: şıkkını seçerek alt resimdeki ayarları yapıyoruz. ve ok basıyoruz yazımızın görünümü alt resimdeki gibi olmalı.
10-) şimdi yukarıda bulunan filter menüsünden Filter > Distort > Ripple seçiyor açılan pencerede bir değişiklik yapmadan ok'a tıklıyoruz tekrar filter menüsüne girerek Filter > Ripple tıklıyoruz.
sonra Filter > Blur > Gaussian Blur seçerek açılan pencerede radius degerini 0,5
vererek ok basıyoruz tekrar aynı yere girerek bu sefer degeri 1 yapıp
tekrar ok tuşuna basıyoruz ve sonuç alt resimdeki gibi olacaktır.
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin... +Rep Eksik Etmeyin
Geri: Photoshop'da kolay bir effect.[Kndi AnLaTmm]
saol bende bunu arıodum grafikerlik için ii olur
saoll
saoll
nie yanı şeyleri bida yazıon ki?egeos demiş ki:saol bende bunu arıodum grafikerlik için ii olur
saoll
Misafir- Misafir
yaa photoshop yokk var diip durma linkini ver diom 2 haftadır hani nerde linki
monster- Ödevbazgrafiker
İş/Hobiler : &Grafikerlik&
Lakap : Pc canavarı
Arkdaşlar dedim yha Grafik Bölümü genelin içinde alllah allah:::
1 sayfadaki 1 sayfası