Siteyi kimin zevksiz hale getirdiği anlaşıldı:
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Siteyi kimin zevksiz hale getirdiği anlaşıldı:
İlk önce merhaba:::
Bir gün bana bir mesaj gelmişti bana
"Sitenin eski tadı kalmadı diye" Ama bunu kimin bozduğunu öğrendik bana gelen 3 kişiden de geldiği mesajdada olduğu gibi bu kişiDEATH KİSS
Böyle dememin sebebi uygarın kıskanç bir şekilde diyim eğer deyim yerindeyse kendine scooby die bir çar açıp kendine 2'yken 16 yapıp gerçekten site halkını hayal kırıklığına uğrattı.Gerçekten böyle birşey yapacağını zannetmezdim...Bazı arkadaşlarımızında repinin çok yüksek bir şekilde hiç yoktan düştüğünü farketiim.Gerçekten üzgünüm.
Böyle bir şey beklemezdim......
Bir gün bana bir mesaj gelmişti bana
"Sitenin eski tadı kalmadı diye" Ama bunu kimin bozduğunu öğrendik bana gelen 3 kişiden de geldiği mesajdada olduğu gibi bu kişi
Böyle dememin sebebi uygarın kıskanç bir şekilde diyim eğer deyim yerindeyse kendine scooby die bir çar açıp kendine 2'yken 16 yapıp gerçekten site halkını hayal kırıklığına uğrattı.Gerçekten böyle birşey yapacağını zannetmezdim...Bazı arkadaşlarımızında repinin çok yüksek bir şekilde hiç yoktan düştüğünü farketiim.Gerçekten üzgünüm.
Böyle bir şey beklemezdim......
Geri: Siteyi kimin zevksiz hale getirdiği anlaşıldı:
evet aynen böyleler neden buralarda ya çok üzülüyorum sitenin ismi kirlendi ama umarım aramıza bir daha girme yüzü bulamazlar
monster- Ödevbazgrafiker
İş/Hobiler : &Grafikerlik&
Lakap : Pc canavarı
bu nu yapmam mın 1. nedeni berkalp in bana gereksiz yere - vermesidir....
Misafir- Misafir
bana sus dicene kendin hile yapma
monster- Ödevbazgrafiker
İş/Hobiler : &Grafikerlik&
Lakap : Pc canavarı
1 sayfadaki 1 sayfası